CAFETARIA BROUWER

CAFETARIA BROUWER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Brouwer. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 19:17 Bezorging duurde 2 uur en ondertussen zijn ze niet bereikbaar. Dit is al een reden om niet weer te bestellen. Eten smaakte wel goed.
4 jun 2022 om 20:20 Eten was erg lekker, bezorging duurde een uur, dat duurde wel lang
26 mei 2022 om 19:15 De kapsalons waren deze keer niet zo lekker. Patat was droog en hard. Het shoarma was 1 grote stuk aanmekaar en de kaas was niet goed gesmolten.
24 mei 2022 om 20:20 Goed en redelijk snel eten dat lekker is. In mijn geval een kapsalon met een milkshake.
20 mei 2022 om 22:11 Waardeloze bezorger kon het eten niet naar boven brengen ben zelf gehandicapt en moest het maar uit de lift gaan halen. Eten was slap patat was 2 x gebakken volgens mij. Maar even een ander adresje gaan zoeken want dit is niet thuisbezorgdwaardig....
14 mei 2022 om 23:36 Eten duurde erg lang en eten was ook niet heel lekker toen het aankwam ik zou liever ergens anders bestellen
10 mei 2022 om 21:27 Van zulke kapsalons kan ik wel 4 op, zo weinig zat erin.
18 apr 2022 om 22:07 Eten was geweldig! Alleen bijna 2 uren moeten wachten op de bestelling.
12 apr 2022 om 19:43 Prima cafetaria en vriendelijke bezorger.
29 mrt 2022 om 21:31 0 sterren kan dat ook? Of liever -2. Waardeloze ***-service, afgeven bij de ingang van de flat en niet aan de voordeur. Dat noem ik geen thuisbezorgd. Dan kan ik het net zo goed zelf gaan ophalen. Het heet toch niet voor niets 'Thuisbezorgd'.
21 mrt 2022 om 20:08 Eten was koud en niet lekker
14 mrt 2022 om 21:11 Prima Bezorgtijd gaf aan een uur. Het was er binnen 35 minuten. En het was lekker en warm