CAFETARIA BROUWER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Brouwer. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:29 Het eten was heerlijk. Maar we hebben ruim 2 uur op ons eten moeten wachten...
23 nov 2022 om 21:26 Bezorging was exact op tijd. Champignonsaus was lekker maar had qua smaak ook pepersaus kunnen zijn. Het had ook een pittige smaak dus ik twijfel of dit wel de gevraagde chamipnonroomsaus was.
20 nov 2022 om 20:21 Asociale bezorger, patat was daar bovenop ook nog smerig... Geen aanrader
19 nov 2022 om 22:52 Via thuisbezorgd.nl frikandel xxl speciaal besteld en betaald. Was een kleine frikadel speciaal. Parat was niet warm meer
19 nov 2022 om 19:08 Patat was slof, veel te vroeg bezorgd en niet volgens bestelling mbt de saus. Snacks waren goed.
18 nov 2022 om 19:42 Al jaren eten besteld maar bezorging laat veel te wensen over zitten al dik 2 uur te wachten
10 nov 2022 om 18:01 90 minuten wachten op je eten vind ik erg lang duren.
6 nov 2022 om 21:22 Bezorging volgens afgesproken tijd. Prima , zeer tevreden.
6 nov 2022 om 20:38 De bezorgtijd was meer dan 2uur dit is echt veel te lang. Erg klantontvriendelijk als je contact opneemt kort af te woord gestaan. Bij alle snacks ongevraagd een saus erop gekregen (combi kroket met curry is echt niet te eten) Patat was wel goed
29 okt 2022 om 20:22 Erg onvriendelijk aan de telefoon en aardig te laat bezorgd , verder was het eten wel lekker
27 okt 2022 om 21:19 Veelste weinig pstat grote patat is net een kleine gewone patat
20 okt 2022 om 19:38 Je moet veels telang wachten op je eten , en als je belt is de bedrijfsleidster niet zo netjes heel geiriteerd spreek de klanten niet netjes aan en hangt vervolgens op wanneer het haar niet zind hele rare vrouw!! En eten is niet te vreten. Niet best